INFIDELITATE

Apelează la Detectivi București - Ilfov
detectiv infidelitate

Investigații infidelitate în București

Probabil că bănuiți că partenerul dvs. este infidel, dar nu aveți nicio o probă. Este timpul să angajați un detectiv particular din București care va putea obține rapid dovezile de care aveți nevoie pentru a vă confirma suspiciunile și pentru a obține răspunsurile de care aveți nevoie.

Suntem extrem de eficienți în operațiunile noastre și toate investigațiile de care avem grijă sunt făcute profesionist și de asemenea, discret.

Detectivii folosesc eficient cunoștințe excepționale despre trăsăturile și caracteristicile umane pentru a obține cele mai bune rezultate. Știm să citim comportamentul unei persoane, anticipăm mișcările pe care urmează să le facă, pe baza experienței pe care o avem și a calităților dobândite în ani de muncă sub acoperire.

Oferim clienților noștri documente, videoclipuri, fotografii sau rapoarte profesionale.

Una dintre cele mai importante părți ale oricărei misiuni de investigație privată sunt dovezile că fapta s-a întâmplat. Fotografiile reprezintă o mare parte a dovezilor în majoritatea cazurilor. Echipa noastră este specializată în supraveghere discretă. Folosim echipamente video de ultimă generație pentru a obține dovezile necesare pentru a vă rezolva cazul.

Identificarea unui partener infidel se poate face destul de ușor dacă știi ce cauți.

Dacă răspunsul este da, la cel puțin două puncte enumerate mai jos, există șanse mari ca partenerul tău să înșele și ai nevoie de ajutorul unui investigator privat din București.

Obiceiuri suspecte la telefon

Un partener care înșală este extrem de protector cu telefonul său mobil și nu-l lăsa din vedere. Îl ia peste tot chiar si la baie și chiar poate dormi cu el. Au tendința să pună telefonul cu ecranul în jos. Au un număr PIN de securitate pe telefon, astfel încât nimeni să nu poată avea acces. Dacă puteți accesa telefonul soțului sau soției dvs., este posibil să observați că au șters e-mailuri, mesaje text, mesaje Facebook/WhatsApp sau Telegram precum și istoricul jurnalului de apeluri. Alternativ, au numere de telefon mobil suspecte stocate sau formate.

Schimbarea aspectului

O soție sau un soț care înșală începe să acorde mai multă atenție aspectului. Există o schimbare în stilul vestimentar și al ținutei intime. Aceștia acordă o atenție deosebită igienei personale, inclusiv utilizării sporite a parfumului. Aspectul fizic devine mai important și se poate înscrie și la o sală de sport.

Nivelul de intimitate scade și in unele cazuri se întâmplă să crească.

Un partener infidel devine distant emoțional și arată mai puțină afecțiune față de tine. O creștere sau scădere a nivelului de intimitate și afecțiune poate indica, de asemenea, infidelitate. Ei pot solicita sau efectua comportamente sexuale ieșite din comun pe care le-au învățat fiind cu altcineva.

Schimbări zilnice de rutină

Partenerul care înșală este adesea „indisponibil” la serviciu. De asemenea, își pot schimba rutina plecând la serviciu mai devreme decât de obicei sau adesea „lucrează pana târziu”. Partenerii infideli participă adesea la noi activități de serviciu sau în legătură cu serviciul și doresc să meargă singuri. O altă schimbare semnificativă de rutină este dușul imediat ce se întorc acasă pentru a ascunde mirosul parfumului altei persoane.

Scuze puerile!

Când încearcă să ia legătura cu soția sau soțul, ei spun frecvent că telefonul lor a „murit”, nu a fost pe recepție sau pur și simplu nu îți răspund deloc la apelurile telefonice.

Comportament agresiv

Când partenerul vinovat este abordat pentru că ar avea o aventură, acesta poate deveni agresiv verbal sau fizic. Un răspuns tipic este să faci o acuzație că TU înșeli.

Noi comportamente sociale

Un partener care înșeală poate începe noi hobby-uri și interese care sunt ieșite din comun. Ei evită să vă invite la evenimente sociale, deoarece pot exista noi potențiali parteneri acolo.

Comportament neobișnuit aleatoriu

Există multe comportamente neobișnuite, cum ar fi:

  • Aceștia pot întreba frecvent despre programul dvs.
  • Kilometrajul este neobișnuit de mare, în ciuda faptului că conduce pe distanțe scurte către și de la locul de muncă
  • Plăți inexplicabile și/sau sume de bani scoase din conturi bancare/carți de credit.
  • Ei pot avea chitanțe inexplicabile în portofel sau în geantă.

Bănuiești că ai de-a face cu un partener care înșeală?

Dacă recunoașteți oricare dintre aceste comportamente, atunci aveți nevoie de ajutorul nostru. Obțineți răspunsurile de care aveți nevoie de la anchetatorii privați profesioniști pentru a lua decizia de a merge mai departe cu viața voastră.

Contactați-ne acum pentru sfaturi prietenoase despre ce să faceți.