Servicii pentru

PERSOANE FIZICE

servicii detectiv autorizat

Proces Investigativ Detectivi București – Ilfov

La solicitarea persoanei fizice, procesul investigativ poate viza:

  • starea de loialitate si fidelitate a subiectului investigat in raporturile cu solicitantul investigatiei sau alta persoana fizica indicata de acesta;
  • compatibilitatea subiectului investigat cu anumite cerinte impuse de mediul familiei in care urmeaza sa acceada sau pretinse de sot, sotie, socri, tutori, parinti adoptivi, etc.
  • comportamentul ascuns sau viciile ascunse dobandite de subiectul investigat, de natura a-i afecta starea de sanatate, integritatea fizica, morala precum si imaginea publica a familiei din care provine;
  • testari poligraf (detectorul de minciuni). Poligraful este un instrument sigur de inregistrare si prelucrare complexa a reactiilor psihofiziologice si comportamentale care insotesc raspunsurile verbale ale persoanei si care, analizand constiinta subiectului, cauta sa evidentieze daca acesta reda cu sinceritate informatiile si derularea faptelor. Aparatul poligraf inregistreaza parametrii fiziologici cum ar fi: respiratia, tensiunea arteriala, pulsul distal, reactia galvanica a pielii/reactia electrodermica, inervare neuromusculara toracica si inervare neuromusculara abdominala caracteristice starilor de tensiune emotionala.Testarile poligraf sunt foarte utile in cazuri de furt, frauda, jaf, crima, verificarea declaratiilor, fidelitate, abuz sexual, etc.

Un aspect deloc de neglijat il constituie bazele noastre de date sau posibilitatea de a accesa baze de date la nivel local sau national cum ar fi de exemplu (cea mai uzitata) baza de date ale S.P.C.L.E.P. care ne permite sa aflam intr-un timp scurt datele despre o anumita persoana cum ar fi: adresa starea civila, varsta, parinti, nume/prenume, etc.

Oferim servicii de investigatii, la un tarif accesibil, intr-o anumita limita de timp, astfel incat problema dumneavoastra sa primeasca atentia si tratamentul meritat.